субота, 27 липня 2013 00:53

Рибак нарахував у Раді 250 "роботяг"

Рибак нарахував у Раді 250 "роботяг"
Володимир Рибак. Фото: nashigroshi.org

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак нарахував у парламенті до двохсот п'ятидесяти працелюбних народних обранців.

Зокрема, в інтерв'ю 5 каналу Рибак нагадав, що перед відходом на літні канікули, 4 липня Рада пропрацювала дванадцять годин — з десятої ранку до десятої вечора.

"Тоді при голосуванні всіх законів опозиція давала нулі. Вони підтримали тільки перші два закони, що стосуються євроінтеграції, а більше вони не підтримали жодного закону", - підкреслив спікер ВР.

Водночас "регіонал" зазначив, що в сесійній залі парламенту на останньому пленарному тижні об'єдналися дві з половиною сотні депутатів для ухвалення законів, важливих для розвитку держави.

"Це десь від 240 до 250 осіб. Хочете, вважайте це як більшість. Хочете, вважайте так, що це депутати, які працювали, щоб закони були прийняті, щоб дати можливість працювати економіці", - заявив Рибак.

Він спрогнозував, що ініційовані Кабінетом міністрів і прийняті в останні дні роботи ВР закони дуже скоро дадуть свій позитивний результат.

Зараз ви читаєте новину «Рибак нарахував у Раді 250 "роботяг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути