четвер, 27 серпня 2015 04:57

Рейтинг Путіна впав аж на 6%

Рейтинг Путіна впав аж на 6%
Фото: AFP

Діяльність Володимира Путіна на посту президента РФ схвалюють все менше росіян. Про це свідчать результати опитування "Левада-центру", опубліковані в середу, 26 серпня, передає Deutsche Welle.

Якщо в червні главу російської держави підтримували рекордні за увесь час його президентства 89 відсотків, то вже до серпня рейтинг Путіна впав на 6 відсотків. Таким чином, згідно з даними "Левада-центру", рівень схвалення діяльності президента опустився до цифр травня 2014 року і на даний час становить 83 відсотки.

Кількість незадоволених станом справ у Росії також продовжує зростати. У червні 2015 року 64 відсотки опитаних заявляли, що справи в країні йдуть у правильному напрямку. У липні ця цифра почала знижуватися, а в серпні цю тезу підтримали лише 55 відсотків росіян. Порівняно з червнем збільшилася і кількість тих, хто вважає, що країна рухається неправильним шляхом - 29 відсотків. У червні так вважали лише 22 відсотки опитаних.

Опитування, яке проводилося з 21 по 24 серпня, показало негативну динаміку довіри до влади. Знизився також рейтинг прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, впав рівень схвалення діяльності уряду РФ в цілому, а також губернаторів і Держдуми.

Раніше був опублікований рейтинг ставлення до Путіна і Росії в різних країнах світу.  Цифри дослідження Pew Research Center вказують, що ні Росія, ні президент Путін не мають довіри чи підтримки за межами РФ.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг Путіна впав аж на 6%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути