понеділок, 13 травня 2013 11:37

"Регіони" готують силовий сценарій зриву фінальної акції опозиції в Києві?

"Регіони" готують силовий сценарій зриву фінальної акції опозиції в Києві?
"Регіонали" хочуть заблокувати всю Європейську площу для проведення власного мітингу і активно скуповують масовку. Фото: prternopil.com

Партія регіонів готує силовий сценарій зриву фінальної опозиційної акції "Вставай, Україно!" у Києві.

Про це у понеділок, 13 травня, повідомляє прес-служба громадської організації "Наступ".

"Зокрема, вчора один із жителів Мелітополя повідомив прес-службі ВК "Наступ" про те, що місцевий штаб Партії регіонів готує для відправки до Києва на акцію опозиції "Вставай, Україно!" близько 200 професійних "майданобайкерів". За його словами, "регіонали" мають намір заблокувати всю Європейську площу для проведення власного мітингу і активно скуповують масовку. Перевага віддається особам спортивної статури", - йдеться у повідомленні.

Активісти відзначають, що днем ??раніше стало відомо про підготовку десяти автобусів із професійними пікетниками з Донецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулиці біля Верховної Ради перекриють до 19 травня через ремонт асфальту

Відомо також, що "Молоді регіони" в Одесі активно займаються підбором бажаючих заробити на акції в Києві. Так, зокрема студентам пропонують до 100 гривень за годину роботи. В Одесі "регіонали" також активно залучають до акції осіб бійцівської зовнішності.

За інформацією громадської організації, до столиці приїде близько 15 тисяч "проплачених мітингувальників, "регіонали" спробують створити щось масштабніше опозиційного мітингу".

Як повідомлялося, 18 травня у Києві відбудеться завершальний мітинг опозиції в рамках всеукраїнської акції "Вставай, Україно!", яку опозиція почала 14 березня. Марш протесту стартує з Європейської площі. Початок - о 12:00.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готують силовий сценарій зриву фінальної акції опозиції в Києві?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути