пʼятниця, 07 лютого 2014 19:34

"Регіонали" не будуть вносити правки до Конституції

"Регіонали" не будуть вносити правки до Конституції
Уповноважені представники депутатських фракцій Верховної Ради України погодили графік опрацювання пропозицій щодо внесення змін до Конституції України, йдеться в повідомленні прес-служби апарату Верховної Ради, оприлюдненому в п'ятницю, повідомляє Интрфакс-Україна.

Так, депутатські фракції внесуть свої пропозиції щодо зміни Конституції до 9 лютого, які будуть зведені в порівняльну таблицю. Нарада уповноважених представників депутатських фракцій, яке розгляне ці пропозиції, повинно відбутися 10 лютого 2014 року.

У той же час, представник фракції Партії регіонів Михайло Чечетов зазначив, що його фракція не буде вносити свій варіант змін, однак готова розглянути узгоджені пропозиції, внесені іншими фракціями.

Як наголошується в повідомленні, організаційна нарада представників фракцій з опрацювання пропозицій щодо внесення змін в Основний закон відбулося 7 лютого в 15.00 "відповідно до домовленостей керівників депутатських фракцій за дорученням голови Верховної Ради Володимира Рибака".

Як повідомлялося, у четвер, 6 лютого на засіданні Верховної Ради був затверджений календарний план сесії і порядок денний, однак тимчасова спеціальна комісія з розробки змін до Конституції так і не була створена. Спікер Рибак заявив, що на майбутньому тижні може бути скликана позачергова сесія Верховної Ради для розгляду питання щодо внесення змін в Основний закон.
Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не будуть вносити правки до Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути