понеділок, 26 листопада 2012 10:23

"Регіонали" хочуть сповіщати про голосування дзвінком, як в конгресі США?

"Регіонали" хочуть сповіщати про голосування дзвінком, як в конгресі США?
Фото: acp.org.ua

Представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко заявив, що в Партії регіонів є свій варіант документу про персональне голосування депутатів у парламенті, який вони представлять до 28 листопада.

Про це пише газета Комерсант-Україна.

"У регламенті йдеться про електронну систему голосування - сенсорна клавіша, яка практично встановлена, може використовуватися, але дискусія ще триває. Є такий варіант, що для голосування може бути відведений один день пленарного тижня. Ще один варіант - за півгодини до голосування сповіщати дзвінком, як в конгресі США", - розповів Мірошниченко. Офіційна позиція фракції з цього приводу буде озвучена в середу, зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки в Україні відсутня пам'ять про загиблих під час Голодомору, доти суспільство залишатиметься постгеноцидним

В опозиції вважають, що Партія регіонів, виступаючи із зустрічними пропозиціями, "просто заговорює зуби". "Не має значення, скільки днів на тиждень голосувати. Ніякого відношення до персонального голосування ці дні або години не мають! - обурився "ударівець" Валерій Карпунцов. - Зрозуміло, що їм (ПР. - ред.) Це невигідно, і вони з'їжджають. Мало того, що у них немає більшості зараз, так ще й при персональному голосуванні ніколи не буде голосів".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" хочуть сповіщати про голосування дзвінком, як в конгресі США?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути