середа, 23 лютого 2011 17:30

"Регіоналам" пророкують нове падіння рейтингу

"Регіоналам" пророкують нове падіння рейтингу

Падіння рейтингу Партії регіонів пов'язано із результатами роботи у владі.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Вадим Карасьов.

"Рейтинг падає, тому що Партія регіонів несе відповідальність за гречку, борошно, тарифи та всі інші "викрутаси". При цьому вона не виконує передвиборчі обіцянки. Такі як, наприклад, друга державна російська мова. Партія регіонів особливо після місцевих виборів на Півдні України, в Криму, в Одесі почала втрачати статус символічного представника інтересів Півдня і Сходу України. Чим більше вона стає партією влади, тим менше розглядається, як законний представник інтересів громадян цих областей", - зазначив він.

Експерт зауважив, що в роботі влади зараз "ми бачимо тільки "квіточки", а "ягідки" ще попереду".

"Тенденція падіння рейтингу збережеться до певного електорального ядра. Воно за будь-яких умов буде голосувати за Партію регіонів. Це 15 відсотків", - пояснив Карасьов.

 

Політолог вважає, що Партія регіонів для припинення падіння рейтингу має проводити зрозумілу населенню політику, працювати на інтереси людей, а не олігархів.

"Хіба народ не бачить, хто виграв від перемоги Партії регіонів на президентських виборах? Виграли не люди - жителі Донбасу чи Півдня України. Виграла певна купка людей", - додав він.

Нагадаємо, що КМІС оприлюднив результати соціологічних досліджень. За даними інституту рейтинг Партії регіонів знизився до 16%, а різниця між "регіоналами" та БЮТ вперше з часів президентських виборів скоротилася до 6%.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналам" пророкують нове падіння рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути