вівторок, 21 травня 2013 21:55

"Регіонал" вважає, що бійці на антифашистському мітингу могли обдурити

"Регіонал" вважає, що бійці на антифашистському мітингу могли обдурити
Андрій Пінчук Фото: mo-re.org

Депутат Партії регіонів Андрій Пінчук стверджує, що бійці, були на території мітингу "антифашистів" задовго до його початку. Про це він заявив в ефірі "5 каналу", пише "Українська правда".

"Ну якщо ми побачимо. То коли вони стояли, ці хлопці, вони стояли в той час, коли мітинг взагалі ще не планував починатися. В той час поруч якраз збирався мітинг опозиції. Буквально через 50 метрів", - заявив Пінчук.

На зауваження журналістів про те, що хлопці мали беджі, які засвідчували їх належність до мітингу "антифашистів", він зазначив: "Бейджики зробити – та дайте мені будь-який кольоровий принтер, написати можна все, що завгодно...".

Бійку почали знімати кореспондент  "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобоалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

У понеділок МВС почало службове розслідування з приводу бездіяльності своїх співробітників під час побиття журналістів 18 травня.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" вважає, що бійці на антифашистському мітингу могли обдурити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути