вівторок, 10 вересня 2013 06:51

"Регіонал" розповів, як опозиція не може пробачити Януковичу першість в євроінтеграції

"Регіонал" розповів, як опозиція не може пробачити Януковичу першість в євроінтеграції
Володимир Олійник. Фото: file.liga.net

Представникам влади та опозиції необхідно об'єднатися в своїх євроінтеграційних прагненнях.

До такого кроку закликав в ефірі телевізійної програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

Політик зазначив, що опозиція дуже зацікавлена ??в євроінтеграції, але не бажає визнати, що ініціатива щодо прийняття євроінтеграційних законів належить чинному президенту Віктору Януковичу.

"Опозиція зацікавлена ??в євроінтеграції, але опозиція не може собі уявити, що ці закони приймаються з ініціативи Януковича", - сказав Олійник.

Разом з тим, на його переконання, опозиції і більшості необхідно об'єднатися на шляху до Європи, а не відстоювати виключно свої власні інтереси.

Крім того, "регіонал" запевнив, що влада на чолі з Януковичем не протиставляє євроінтеграційні процеси співпраці з Російською Федерацією.

Нагадаємо, раніше президент Віктор Янукович заявив, що Україна не повинна протиставляти співпрацю на європейському напрямі і відносини з євразійським співтовариством.

"Нам не потрібно протиставляти питання європейської інтеграції з питаннями будівництва стратегічних відносин з країнами євразійського співтовариства або союзу", - наголосив президент.

 

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розповів, як опозиція не може пробачити Януковичу першість в євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути