четвер, 14 червня 2012 17:37

"Регіонал" каже, що іноземні політики не компетентні давати Україні поради, де і як лікувати Тимошенко

"Регіонал" каже, що іноземні політики не компетентні давати Україні поради, де і як лікувати Тимошенко
Віктор Корж не хоче, щоб європарламентарії давали поради щодо лікування Тимошенко. Фото: liga.net

Рекомендації щодо того, де, як і коли необхідно лікувати екс-прем'єра України Юлію Тимошенко можуть давати виключно вузькопрофільні фахівці з області охорони здоров'я, але вже ніяк не іноземні політики, не мають до медицини жодного стосунку.

Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів, заступник голови парламентського Комітету з питань охорони здоров'я Віктор Корж.

"Ми високо цінуємо бажання наших німецьких друзів посприяти якнайшвидшому одужанню Юлії Володимирівни. Упевнений, що вони щиро бажають добра і здоров'я колишньому прем'єр-міністру України. Однак на їхньому місці я б утримався від рекомендацій щодо курсу лікування пані Тимошенко", - сказав народний депутат, коментуючи заяву депутатів Європейського парламенту Ребекки Хармс і Вернера Шульца щодо лікування Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, Корж переконаний, що в цьому питанні компетентні порада можуть дати виключно професійні медики.

"Наскільки мені відомо, фрау Хармс за освітою - дизайнер, а герр Шульц - спец в галузі харчових технологій. Навіть не уявляю, як би вони сприйняли зауваження, які виходять, наприклад, від льотчика-випробувача щодо їх професійної діяльності ... Складається враження , що наші німецькі колеги вже вирішили всі свої внутрішні проблеми, і тепер питання № 1 для них - це майбутнє Тимошенко ", - додав парламентарій.

Корж також нагадав, що умови в клініці, запропонованій українською владою для лікування Тимошенко, відповідають усім медичним стандартам.

"Це, до речі, визнали лікарі німецької клініки" Шаріте ", гідно оцінили зусилля, прикладені владою України, щоб забезпечити ув'язенній максимально комфортні умови", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" каже, що іноземні політики не компетентні давати Україні поради, де і як лікувати Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути