четвер, 14 червня 2012 10:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Євродепутати, в яких вчора влучила блискавка, вже приїхали до Тимошенко

Євродепутати, в яких вчора влучила блискавка, вже приїхали до Тимошенко
Ребека Хармс та Вернер Шульц приїхали до Тимошенко. Фото: liga.net

Депутати Європарламенту Ребека Хармс та Вернер Шульц розпочали свій візит до ув'язненої екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

З цією метою вони сьогодні прибули до Харкова, де у Центральній клінічній лікарні №5 Укрзалізниці наразі перебуває Тимошенко.

В даний момент євродепутати спілкуються з Тимошенко.

Нагадаємо, депутати Європарламенту Ребека Хармс та Веренер Шульц вчора не змогли приїхати в України задля візиту до Юлії Тимошенко, бо в їх літак влучила блискавка. Про це фракція "зелених", представниками якої є депутати, повідомляє на своєму аккаунті у соціальній мережі Twitter.

6 червня 2012 року до Державної пенітенціарної служби України надійшло звернення Міністерства закордонних справ України щодо сприяння візиту співпрезидента Партії зелених Європарламенту Ребеки Хармс і депутата Європарламенту Вернера Шульца до Центральної клінічної лікарні №5 "Укрзалізниці" у м.Харкові для зустрічі із Тимошенко. Про цеповідомили у прес-службі ДПтСУ.

Зазначене звернення розглянуто у рамках національного законодавства та із посиланням на статтю 24 Кримінально-виконавчого кодексу України поінформовано європарламентарів про можливість здійснення такого візиту 13 червня  за умови погодження на зустріч самої Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Євродепутати, в яких вчора влучила блискавка, вже приїхали до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути