пʼятниця, 09 жовтня 2015 16:16

Рано чи пізно народ вибухне - Стецьків

Рано чи пізно народ вибухне - Стецьків

 Мер Чернігова здійснює прямий підкуп виборців за рахунок державних коштів. Це корупція. Про це Gazeta.ua сказав екс-нардеп Тарас Стецьків, коментуючи рішення Чернігівської міськради про виділення грошей для одноразової виплати пенсіонерам перед місцевими виборами.

 "Прокуратура мала б негайно реагувати, подавати до суду і притягти його до кримінальної відповідальності. Але вона не реагує. Це означає, що влада свідомо закриває очі на подібні речі, які непоодинокі по всій Україні. Таке робиться в Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Черкасах. Влада наплювала на ідеали Майдану. Подібне ставлення до людей збільшує дистанцію і робить глибоку прірву між народом і владою. Рано чи пізно він вибухне і змете її", - сказав Стецьків.

Нагадаємо, що 7 жовтня Чернігівська міськрада виділила 20 мільйонів гривень на допомогу місцевим пенсіонерам. Ті зможуть отримати по 500 гривень. З такою ініціативою виступив міський голова Олександр Соколов. Той знову балотується на цю посаду. Очолює місто з 2002 року.
У Комітеті виборців ініціативу мера назвали підкупом електорату.

Зараз ви читаєте новину «Рано чи пізно народ вибухне - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути