середа, 21 березня 2012 11:32

Рада не захотіла розслідувати справу про скандальне дітище Ющенка

Рада не захотіла розслідувати справу про скандальне дітище Ющенка

Верховна Рада відклала розгляд питання про створення слідчої комісії з розслідування фактів зникнення благодійних коштів, зібраних на будівництво "Дитячої лікарні майбутнього" та інших порушень Конституції і законів третім президентом України (2005-2010 роки) Віктором Ющенком.

За рішення відкласти розгляд відповідного проекту постанови, проголосували 235 карток народних депутатів із 418 зареєстрованих в залі.

В порядку денному роботи парламенту сьогодны був внесений цей проект постанови. Проте спікер парламенту Володимир Литвин повідомив, що автор проекту постанови, депутат фракції "Наша України - Народна самооборона" Кирило Куликов, направив письмове звернення з проханням відкласти розгляд цього проекту постанови, пояснивши це тим, що він не зможе представити документ на засіданні парламенту.

Литвин також повідомив, що профільний комітет з питань регламенту також звернувся з проханням відкласти розгляд даного проекту постанови, пославшись на те, що фракції проводять ротацію депутатів до складу цієї комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів розповіли, як український народ досі поневіряється через Ющенка і Тимошенко

Нагадаємо, в жовтні 2011 року фонд "Дитяча лікарня майбутнього" запевнив, що кошти, зібрані на створення "Дитячої лікарні майбутнього", нікуди не зникли.

"Всі вони перебувають у державному Укрексімбанку, за винятком коштів, які пішли на реалізацію проекту", - стверджувалося в повідомленні фонду.

Невеликі внески від фізичних осіб склали всього 6% загальної суми благодійних надходжень, відзначили у фонді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко розповів, як Янукович допоміг йому стати національно свідомішим

"На жаль, Фонд "Дитяча лікарня майбутнього" не має можливості особисто звітувати перед кожним з тисяч громадян, які взяли участь у створенні лікарні. Але вся фінансова звітність, медичне завдання, повний опис проекту, хід подій в новинах - є на офіційному сайті проекту .

Левову частку - 94% - становлять кошти великих донорів.

Зараз ви читаєте новину «Рада не захотіла розслідувати справу про скандальне дітище Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути