четвер, 27 серпня 2009 13:43

"Дитяча лікарня майбутнього" відкриється у 2012-му" – Тарасюк

"Дитяча лікарня майбутнього" відкриється у 2012-му" – Тарасюк

Термін початку будівництва - 2009 рік, а відкриття "Дитячої лікарні майбутнього" має відбутися в 2012 році. Про це повідомив керівник Державного управління справами при Президентові України Ігор Тарасюк.

Стосовно того, чому відстрочено відкриття з 2009 на 2012 рік, Тарасюк сказав: "Основна причина в тому, що коли ми починали, закладали перші камені, на території "Феофанії" в технічному завданні під проектування лікарні відводилася площа в 17 000 кв. м. Коли переміг проект, який ми маємо на сьогодні, ми не змогли в нього вмістити той майданчик, який ми раніше передбачали для будівництва. Фактично, 1,5 років ми проводили заміну земельної ділянки, яка підійшла б для цього комплексу, тому і сталася затримка".

Він також зазначив, що питання фінансування будівництва "Дитячої лікарні майбутнього" має стояти і перед державою.

"На сьогодні ми маємо будівельний майданчик, ми маємо технічні умови і затверджене ТЕУ для того, щоб уряд почав фінансувати цей проект. Фінансування починає Фонд "Україна 3000", потім підключається держава і Фонд закінчує проект тим, що виділяє кошти на обладнання, яке тут знаходитиметься", - зазначив І.Тарасюк.

Також Тарасюк повідомив, що своїм розпорядженням створив Всеукраїнський центр захисту матері і дитини, яке є юридичною особою і почне набирати кадри і фахівців для "Дитячої лікарні майбутнього" паралельно з будівництвом.

ІМК
Зараз ви читаєте новину «"Дитяча лікарня майбутнього" відкриється у 2012-му" – Тарасюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути