субота, 06 лютого 2010 18:26

"Регіонали" знають, які маяки будуть використовувати фальсифікатори Тимошенко

"Регіонали" знають, які маяки будуть використовувати фальсифікатори Тимошенко

У Партії регіонів заявляють, що знають, які "маяки" буде використовувати БЮТ в Києві для здійснення фальсифікацій голосів виборців за схемою "косинка", - це смайли і масивні прикраси на руках

Про це повідомив керівник Солом"янського виборчого штабу кандидата в президенти Віктора Януковича в Києві Сергій Баранов-Мохорт.

"Нам вдалося дізнатися, що для реалізації схеми" косинка "члени дільничних виборчих комісій, які в ній задіяні, повинні будуть надягти на руку великі годинник, браслет або перстень. А підставна особа у свій паспорт повинен вкласти вкладиш із позначкою жовтого смайла", - розповів Сергій Баранов-Мохорт.

Він зазначив, що ця інформація оперативно розіслана всім спостерігачам від Віктора Януковича і всім членам комісій, щоб вони були уважні під час перевірки паспортів і видачі бюлетенів.

"Сподіваємося, що хоча б в останній день перед голосуванням правоохоронні органи все-таки зацікавляться фальсифікаторами від Юлії Тимошенко і разом з нами поставлять заслін цим незаконним діям, якими вони намагаються утримати рейтинг Тимошенко, який знизився", - зазначив регіонал.

За словами Баранова-Мохорта, суть цієї схеми полягає в тому, що навпроти прізвищ певних людей, які стовідсотково не прийдуть голосувати на виборчі дільниці, ставляться позначки. "Потім у день голосування бюлетені видають підставним особам, які отримують за це гроші", - розповів Баранов-Мохорт.

Нагадаємо, 6 лютого, виборчий штаб Тимошенко Донбас заявив, що масова заміна членів виборчих комісій у Луганській та Донецькій областях проведена з метою перешкодити "команді Януковича" сфальсифікувати результати виборів.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" знають, які маяки будуть використовувати фальсифікатори Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути