понеділок, 21 вересня 2009 13:42

"Янукович піде на вибори через з"їзд" - Лавринович

"Янукович піде на вибори через з"їзд" - Лавринович

Віктор Янукович буде висуватися на посаду президента за рішенням з"їзду Партії регіонів.

Про це заявив його соратник Олександр Лавринович.

"Янукович піде на вибори через з"їзд. На відміну від деяких людей, він (Янукович) чудово розуміє: країна тільки тоді може бути нормальною й демократичною, коли в ній є політична структура", - сказав перший віце-спікер.

"Людство за весь час існування не придумало кращого механізму, ніж об"єднання в політичні партії. Люди, яким близькі одні ідеї, об"єднуються і делегують від себе лідерів, здатних утілювати їх у життя. Все інше - пошуки тимчасової технології для отримання результату, зручного для себе, але іноді руйнівного для країни", - пояснив Лавринович.

З"їзд Партії регіонів, за його словами, відбудеться після 19 жовтня.

"Точна дата незабаром буде визначена. Зрозуміло, що це буде на самому старті виборчої кампанії, після 19 жовтня", - сказав Лавринович.

На запитання, чи не думала партія про варіант висування в президенти депутата і бізнесмена Ріната Ахметова, він зазначив:

"Цей варіант можна було б розглядати, якби в Ріната Леонідовича коли-небудь виникло таке бажання. Але, наскільки я знаю, таке бажання не висловлювалося".

"У своїх спілкуваннях із Рінатом Леонідовичем (Ахметовим) я можу побачити лише його щире бажання розвивати в Україні ефективно функціонуючу промисловість, і щоб український футбол став на рівні найкращих світових стандартів. Я бачу, що його напрямок інтересів має пріоритети трошки інші, ніж участь у політичних процесах", - додав Лавринович, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович піде на вибори через з"їзд" - Лавринович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути