четвер, 01 жовтня 2015 15:32

Путіну вже немає чим лякати Україну - блогер

Путіну вже немає чим лякати Україну - блогер

Бажання Путіна зустрітися з Порошенком виникло після його розмови з Обамою та цілковитого програшу на Генасамблеї ООН. Так вважає блогер Олег Пономарь.

"Обама і Порошенко мали блискучі промови, а Путін — нікчемну. Потім Порошенко зустрівся з Байденом. Того ж дня Обама підписав меморандум про надання Україні військової допомоги. Нехай там незначна сума — 20 мільйонів, але це був сигнал, месидж. Ймовірно Путін думає, що ми щось задумали. І хоче поговорити перед тим, як зустрічатися з Меркель та Оландом", - припустив Пономарь у коментарі Gazeta.ua.

Він вважає, що Путіну вже немає чим залякати Україну. А бомбардування Сирії було лише картинкою для загалу.

"Зустріч Путіна і Порошенка українцям нічим не загрожує. Бо за півтора роки ми чули і пережили десятки найжорстокіших путінських ультиматумів. Якщо за цей період він не почав в Україні застосовувати авіацію, то "потяг пішов". А удари по Сирії зроблені для картинки і можуть бути звичайним залякуванням. Путін показує своїм внутрішньо російським виборцям і декому у Європі, що він ще світовий гравець. Але під цю телекартинку, може закрити проект Новоросія. Путіну потрібно піти з Донбасу і при цьому зберегти обличчя", - сказав Пономарь.

Нагадаємо, що Київ розглядає запит Москви про проведення зустрічі президентів Росії та України.

Зараз ви читаєте новину «Путіну вже немає чим лякати Україну - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути