пʼятниця, 17 червня 2016 15:57

"Путін зібрав на форумі продажних політичних лузерів" - нардеп

"Путін зібрав на форумі продажних політичних лузерів" - нардеп
ТАСС

Петербурзький міжнародний економічний форум проводиться виключно з пропагандистською метою - жодне з його рішень не буде втілене в життя.

Про це заявив народний депутат, член фракції "Народний фронт" Ігор Гузь.

За його словами, не варто перейматися через заяви про Україну, зроблені на форумі в Санкт-Петербурзі деякими західними політиками й економістами. Адже рішення стосовно Росії ухвалюються геть іншими людьми в зовсім в інших місцях.

"І ці місця – точно не карикатурний путінський форум", - наголосив народний депутат.

"Подивіться, хто ці заяви робить, і як їх інтерпретують. Зокрема, Генсек ООН Пан Гі Мун зробив сумнівну заяву, на яку вже справедливо відреагував представник України в ООН Єльченко. Але і з цього не варто робити трагедії. Пан Гі Мун в кінці року залишає свою посаду. Це вже "кульгава качка", позицію якого переглянуть його наступники. На превеликий жаль, церемоніальним бюрократам ООН часто бракує адекватності в оцінках міжнародної ситуації", - зазначив Гузь.

"Путін полюбляє возити до себе в ролі весільних генералів політиків-лузерів із минулого. Вони, вочевидь, не безкоштовно створюють для внутрішньоросійської пропаганди ілюзію підтримки дій Москви у світі. Зокрема, цьогоріч приїздив давній друг Путіна Саркозі. Нехай візит і заяви на економічному форумі окремих західних політиків залишаться на їхній совісті", - наголосив Ігор Гузь.

Він також додав, що теми, які порушують на форумі, – "Північний потік-2", роль Росії в урегулюванні нею ж спровокованих конфліктів і політичних криз тощо – це компоненти гібридної війни Путіна, а не серйозна дискусія про економічний розвиток Росії.

"Режим Путіна все одно впаде. І головна заслуга в цьому буде саме України", - резюмував народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Проросійська" заява генсека ООН викликала дипломатичний скандал з Україною

Нагадаємо, на цього тижня у російському Санкт-Петербурзі стартував "міжнародний економічний форум".

Зараз ви читаєте новину «"Путін зібрав на форумі продажних політичних лузерів" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути