середа, 20 листопада 2013 19:32

Путін попросив Януковича зняти Могильова - ЗМІ

Путін попросив Януковича зняти Могильова - ЗМІ
Фото: pravda.com.ua
Однією з тем, закритих переговорів президентів Росії і України, які пройшли нещодавно в Сочі, було питання про зняття Анатолія Могильова з посади прем'єр-міністра АР Крим.

Про це пише російське федеральне агентство ІА REGNUM у матеріалі, присвяченому залученню російських інвестицій в економіку Криму.

За даними агентства, багато російсьих бізнесменів, які мають активи в Криму, вкрай стурбовані криміногенною ситуацією, що склалася на півострові  - починаючи з 2010 року тут загинули не своєю смертю вже п'ять мерів міст і селищ. Крім цього, рада Міністрів Криму, очолювана Могильовим, всіляко вставляє бюрократичні палиці в колеса підприємцям з Росії та інших держав. Робиться це за вказівкою з Києва для "полегшення" ведення бізнесу підприємцями, близькими до горезвісних впливових лобістів.

Це стало причиною скарг російських бізнесменів до президента Володимира Путіна, який на переговорах у Сочі, в числі іншого, попросив Януковича розібратися з ситуацією.

Сам Янукович, як пише агентство, і так був незадоволений запустінням перспективних туристичних центрів чорноморського регіону і тому готував низку кадрових перестановок. Першою стала відставка губернатора Одеської області Едуарда Матвійчука. Наступним, судячи з усього, може стати Могильов.
Зараз ви читаєте новину «Путін попросив Януковича зняти Могильова - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

107

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути