четвер, 31 липня 2014 11:24

Пшонка загуляв з російською світською левицею - МВС
13

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що екс-генпрокурор Віктор Пшонка подав на розлучення з метою зберегти свої активи в Україні.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Вчора отримав з надійних джерел інформацію про те, що Віктор Павлович Пшонка подав заяву в Краматорський міський суд на розлучення зі своєю першою, але тепер мабуть не останньою дружиною - Ольгою Пшонкою", - написав Геращенко.

Він зазначив, що таку інформацію підтвердили і агенти МВС з оточення сина відстороненого парламентом президента України Віктора Януковича-молодшого.

"Мені підтвердили, що роман Віктора Пшонки зі світською левицею Марією Лоренцо дійсно має місце. Але на розлучення Віктор Павлович подав зовсім не тому. Просто він хоче таким чином убезпечити свої активи і дати можливість дружині дистанціюватися від нього заради збереження сімейної казни", - розповів Геращенко.

"Кажуть, вона "вбила" наповал сивочолого екс-прокурора, прийшовши на вечірку в костюмі співробітника поліції... Вважаю, що звинувачувати Віктора Пшонку в тому, що він закохався на старості років в іншу молодшу жінку не варто. Кожен може опинитися на його місці. Старий, хворий, у розшуку разом з сином. Позбавлений свого чудового будинку і парку шикарних автомашин", - зазначив Геращенко

За його словами, бажання Пшонки розлучитися і зберегти таким чином свої українські активи пов'язано в тому числі і тому, що в Україні розпочата по справжньому серйозна робота по пошуку і арешту активів осіб, які вчинили злочини на Майдані, а також спонсорів сепаратизму та тероризму.

Сама ж Марія Лоренц на своїй сторінці Вконтакте написала: "Меня не привлекают мужчины. Я предпочитаю мальчиков - андрогинов, это должен быть волчонок, хрупкий, утончённый, но тем не менее обладающий стальным стержнем характера, способный прикрыть спину в драке своей волчице и стать для неё надёжным тылом, на который она, воин по жизни сможет рассчитывать.С мужчинами же у меня возможны исключительно дружеские либо деловые отношения".

Зараз ви читаєте новину «Пшонка загуляв з російською світською левицею - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути