понеділок, 29 квітня 2013 20:37

"Провокатори ввели в оману журналістів" - гендиректор ТВі про масове звільнення

"Провокатори ввели в оману журналістів" - гендиректор ТВі про масове звільнення
Артем Шевченко. Фото: uaport.net

Співробітників телеканалу ТВі, які вирішити звільнитися, провокатори ввели в оману. Про це заявив новий генеральний директор телеканалу ТВі Артем Шевченко.

"Три десятки працівників зі ста восьмидесяти оголосили про намір припинити співпрацю з ТВі. На жаль, провокаторам вдалося ввести цих людей в оману. Щиро сподіваюсь, що час розставить усе по своїх місцях. Найкращим підтвердженням цьому буде продовження роботи ТВі за стандартами об'єктивної та незалежної журналістики. Сьогодні ми працюємо над розширенням власного виробництва і запуском нових телевізійних проектів", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, сьогодні 30 співробітників телеканалу ТВі написали заяви про звільнення. Серед репортерів - Мустафа Найєм, Віталій Гайдукевич, Роман Недзельський, Анастасія Станко, Юлія Банкова, Ірина Славінська та інші.

Як відомо, вранці 23 квітня прес-служба телеканалу поширила повідомлення про появу у ТВi нового інвестора — Олександра Альтмана, колишнього партнера Кагаловского. Одночасно повідомлялося про призначення гендиректором ведучого програми "Знак оклику" Артема Шевченка й звільненні із цієї посади Наталі Катеринчук.

Охорона не пропускала її на територію каналу. Більша частина журналістів телеканалу заявила про рейдерське захоплення ТВі й відмовилася виходити в ефір доти, поки не буде з'ясована ситуація із власником каналу.

Опозиція вважає, що конфлікт на телеканалі ТВі може призвести до суттєвих змін в інформаційному просторі України.

Зараз ви читаєте новину «"Провокатори ввели в оману журналістів" - гендиректор ТВі про масове звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути