субота, 13 липня 2013 20:09

"Пропозиція Яценюка щодо позачергової сесії - лицемірство" - "регіонал"

"Пропозиція Яценюка щодо позачергової сесії - лицемірство" - "регіонал"
Олег Зарубінський. Фото: www.radiosvoboda.org

У питанні проведення позачергової сесії Верховної Ради, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк поводиться лицемірно.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Олег Зарубінський.

Коментуючи заяву лідера фракції "Батьківщина" Яценюка щодо того, що наприкінці липня-початку серпня необхідно провести позачергову сесію парламенту, аби ухвалити всі так звані євроінтеграційні закони, "регіонал" наголосив, що пропозиція Яценюк в цьому питанні "блюзнірська".

"З боку Яценюка це чергове лицемірство та блюзнірство. Бо коли за його ініціативою абсолютно маразматично, без жодних підстав та логіки, його представники разом із ним (билися — ред.), коли він показово знімав краватку, позірно, для журналістів, для того, щоби йти в бійку, коли він не давав працювати Верховній Раді протягом не тільки тижнів, а й місяців, тоді, очевидно, він про євроінтеграцію не думав", - обурився Зарубінський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нас влаштовує будь-яка дата, нехай вони скажуть, коли вони готові" - Яценюк про позачергову сесію

Парламентар додав: "Тому я вважаю це лицемірством. Взагалі, його заяви серйозно не сприймаю і ніколи їх не сприймав. Бо дуже часто ловлю його на відвертій брехні".

Нагадаємо, раніше Арсеній Яценюк заявив, що опозиційні фракції готові провести позачергову сесію парламенту у будь-який термін, аби тільки Партія Регіонів повідомила, коли вони готові її провести.

 

Зараз ви читаєте новину «"Пропозиція Яценюка щодо позачергової сесії - лицемірство" - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути