понеділок, 02 січня 2012 15:36

Прокремлівські політтехнологи поширюють ролик про "незамінного Путіна"

Прокремлівські політтехнологи поширюють ролик про "незамінного Путіна"

З початком президентської кампанії в Росії влада услід за опозицією почала активно освоювати Інтернет як майданчик для PR-технологій. У мережі поширюються вірусні ролики, спрямовані на пропаганду образу "незамінного Володимира Путіна" серед інтернет-користувачів.

Увагу блогерів залучив один з них під умовною назвою "Путін пішов у відставку?". Глядачам пропонують уявити, що Путін пішов з політики, і запитують, кому ж тоді можна довірити "цю велику країну, яку роздирають протиріччя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Росію чекають вбивства опозиційних лідерів, теракти, військовий конфлікт - екс-радник Путіна

Серед кандидатур голос за кадром називає Геннадія Зюганова – росіяни знову "віддаватимуться за джинси і три кусочки ковбаски", Володимира Жириновського – "ходячу словесну галюцинацію", Григорія Явлінського – "чи будуть на Кавказі взагалі з ним розмовляти", Олексія Навального – "якщо зовсім пощастить, він навіть не віддасть Росію у найближчий закордонний бордель".

І, змалювавши усі негаразди, які чекатимуть на росіян без Путіна, наприкінці глядачів запитують "Росія без Путіна? Ви хочете так жити?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемогти Путін може тільки нагнувши народ через коліно"

Хто є автором ролика, невідомо. У блогосфері висуваються припущення, що роботу запустили в мережу активісти прокремлівського руху "Наші". Блогери зазначають, що у партії влади "нарешті навчилися" робити рекламні відео, де є цікавий сюжет, компоновка та відеоряд.

У зв'язку з цим варто нагадати, що виборчий штаб Путіна як кандидата в президенти очолив відомий російський режисер Станіслав Говорухін.

Зараз ви читаєте новину «Прокремлівські політтехнологи поширюють ролик про "незамінного Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути