четвер, 22 квітня 2010 12:14

Програли люди, які вірили новій владі - експерт

Програли люди, які вірили новій владі - експерт
Ціна, яку сьогодні нам пропонує Росія, як поступки, це середня європейська ціна - наголошує директор центру суспільно-інформаційних технологій "Форум" Валерій Димов.

"І маючи таку ціну, ми ще додатково на 25 років повісили собі ярмо на шию у вигляді Чорноморського флоту. А є речі, якими не можна торгувати. Це суверенітет, територія. А ми пішли на це".

Тому, зазначив він, немає жодного виграшу для України.

"Бо ні одна країна в Європі, яка отримує газ по тій ціні, яку ми сьогодні маємо, не поступалася ніякими своїми інтересами. А Чорноморський флот за тисячі гектарів і за упущену інфраструктуру сплачує нам крихти".

За його словами, програли насамперед ті люди, які сподівалися, що нова влада розв"яже питання, які стоять на порядку денному.

"А насправді поступки Росії побачать декілька підприємств і олігархів. Так, вони отримають знижену ціну на газ. А що отримають люди, які працюють на цих підприємствах?

Що отримають туристи і мешканці Севастополя, Феодосії, які надовго забудуть про розвиток туристичної галузі в цьому регіоні? Ось це питання".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Програли люди, які вірили новій владі - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути