середа, 21 квітня 2010 19:15

"Ніхто не бачив, що підписали президенти України та Росії" – регіонал

"Ніхто не бачив, що підписали президенти України та Росії" – регіонал

Для набуття чинності угоди про пролонгацію терміну перебування Чорноморського Флоту Росії на території України парламент повинен прийняти відповідний проект постанови.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат з фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"Поки що ніхто з нас не бачив, що саме підписали президенти України та Росії. Зараз із ЗМІ ми отримуємо достатньо суперечливу інформацію. Я думаю, міг бути підписаний договір щодо проведення робіт на території Чорноморського Флоту", - зазначив нардеп.

Він погоджується, що продовжувати термін перебування ЧФ РФ у Криму ще не час.

"Взагалі зараз немає необхідності подовжувати термін через те, що він ще не стік. Можна тисячами підписувати угоди про наміри, поки не народиться документ, що пройде відповідні експертизи і буде проголосований у Верховній Раді", - зазначив він.

"Регіонал" вважає смішною ініціативу "дитячого садку під назвою БЮТ" щодо проведення позачергового засідання парламенту для вивчення документів по ЧФ РФ, які підписав президент України.

"Я хочу сказати своїм колегам із БЮТ: нічого, не знявши штани, бігти в баню. Хай для початку визначаться, що вони знають. Якщо вони бачили ті документи, хай збираються, обговорюють. Особисто я зараз не бачу на те підстав", - підкреслив Колесніченко.

Раніше Gazeta.ua повідомляла , що російський президент Дмитро Медведєв заявив після зустрічі з Віктором Януковичем, що Україна отримає знижку на газ у розмірі $100 при ціні $330 за 1 тис. км.

При цьому Чорноморський флот РФ буде базуватися в Україні до 2042 року.

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто не бачив, що підписали президенти України та Росії" – регіонал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути