понеділок, 13 липня 2015 08:13

Продовження боїв у Мукачевому ми не допустимо - Грицак

Продовження боїв у Мукачевому ми не допустимо - Грицак
УНІАН

Глава СБУ Василь Грицак заявив, що його відомство гарантує справедливий розгляд, якщо всі бійці "Правого сектора", які взяли участь в інциденті у Мукачеві, здадуть зброю і почнуть співпрацювати з владою.

"Є незаперечний факт, на який держава зобов'язана відреагувати насамперед - загинули люди, є поранені. Необхідно не допустити кровопролиття, не допустити жертв. Це найважливіше. Ми в постійному зв'язку з керівництвом "ПС", ситуація стабільна. Вирішувати проблему необхідно з урахуванням позиції всіх сторін. Продовження бойових дій ми не допустимо", - заявив він виданню "Цензор.НЕТ".

Грицак зазначив, що необхідно провести максимально прозоре розгляд, за участю громадськості, народних депутатів, щоб встановити всі деталі та обставини, за яких був відкритий вогонь, і загинули люди.

"Щодо боротьби із злочинністю. Під час розслідування буде дано визначення мафіозним структурам області. І з такого розслідування треба було починати", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Продовження боїв у Мукачевому ми не допустимо - Грицак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути