понеділок, 21 листопада 2011 13:47

Приміщення Спілки письменників може продати її новий Голова - Віктор Баранов

Приміщення Спілки письменників може продати її новий Голова - Віктор Баранов

Віктора Баранова, якого 19 листопада обрали Головою Спілки письменників, підтримує радник президента Ганна Герман.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів один з київських поетів на правах анонімності під час шостого з'їзду НСПУ, що відбувся в столичному Будинку художника.

"Віктора Баранова підтримує Ганна Герман. Влада хоче прибрати спілку до своїх рук. Їм не потрібен керівник, який входить до опозиції", - сказав він.

"Після обрання Баранова стан справ у спілці письменників може погіршитись. Під час першого туру він уже говорив про те, що Будинок письменників на Банковій можна було б продати. Натомість купити якесь менше приміщення не в такому престижному районі. Тепер його слова можуть стати реальністю. Раніше гроші, отримані від оренди спілчанських приміщень, Яворівський виділяв на потреби БЮТу, тепер вони йтимуть у "Регіони", - додав співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спілка письменників України у березні закривається - Яворівський

Також він розповів, що Віктор Баранов два терміни очолював київську обласну організацію спілки письменників, але нічого не зробив для покращення справ у спілці.

"За цей час він багато разів міг підійти до Володимира Яворівського і вказати на його помилки. Але цього не зробив. Дочекався з'їзду письменників, щоб розповісти про його махінації. А це вже непорядно", - розповів поет.

Зараз ви читаєте новину «Приміщення Спілки письменників може продати її новий Голова - Віктор Баранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути