вівторок, 21 жовтня 2014 02:32

Президент підписав розпорядження про новий проект Стратегії нацбезпеки

Президент підписав розпорядження про новий проект Стратегії нацбезпеки
capital.ua

Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про підготовку проекту позачергового Послання Президента до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України у сфері національної безпеки. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Як наголошується в повідомленні, відповідно до розпорядження, керівництво підготовкою документа покладено на Главу Адміністрації Президента Бориса Ложкіна. Буде створено робочу групу у складі радника Президента - директора Національного інституту стратегічних досліджень Володимира Горбуліна, заступника Глави АПУ Ігоря Гриньова, заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Литвиненко, заступника голови АПУ Дмитра Шимківа.

Президент доручив робочій групі забезпечити збір матеріалів до проекту Послання з визначенням нової Стратегії національної безпеки України, їх відомості та підготовку до 18 листопада 2014 року.

Порошенко також зобов'язав Державне управління справами забезпечити фінансування витрат, пов'язаних з підготовкою проекту документа, підкреслюється в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Президент підписав розпорядження про новий проект Стратегії нацбезпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути