пʼятниця, 29 серпня 2014 05:50

Представник Великобританії в ООН розповів, скільки російської техніки мають бойовики на Донбасі

Представник Великобританії в ООН розповів, скільки російської техніки мають бойовики на Донбасі
Фото: obozrevatel.com

За останні тижні збільшується кількість військової техніки, яка перетинає український кордон з боку Росії. Про це під час екстреного засідання Ради безпеки ООН сказав представник Великобританії у Раді Безпеки ООН, передає УНН.

"За наявною інформацію наразі арсенал сепаратистів складає до 100 танків, 80 БТР, 100 ПЗР та більше 100 одиниць артилерії. Майже все це військове оснащення надано Російською Федерацією. Протягом минулих кількох тижнів ця підтримка посилилася, причиною чого став успіх України у звільненні території від сепаратистів. 50 військових машин, включаючи систему "ГРАД", — сказав він.

"Крім того, 84 військові машини перетнули кордон недалеко від того місця, де знаходився гуманітарний конвой, докази чого надали самі російські військові. Адже в Донецькій області один з військовослужбовців сфотографував вхід техніки. Ми також маємо фотографію одного з військовослужбовців на тлі артилерійської установки, яка використовувалась для збиття рейсу пасажирського літака над Донецькою областю", — уточнив представник Великобританії під час засідання Ради Безпеки ООН.

Зараз ви читаєте новину «Представник Великобританії в ООН розповів, скільки російської техніки мають бойовики на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути