четвер, 16 травня 2013 19:45

ПР боїться, що до мітинг опозиції перетвориться на соціальний протест - політолог

ПР боїться, що до мітинг опозиції перетвориться на соціальний протест - політолог
Андрій Золотарьов. Фото: ru.golos.ua

Акцію Партії регіонів варто перейменувати на акцію "В Європу — без бандитів".

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов, коментуючи проведення 18 травня одразу двох мітингів — опозиції та Партії регіонів.

"Думаю, тут присутня певна режисура з боку влади, саме тому, що вона дуже побоюється політичних гасел опозиції, до яких може приєднатися ще й соціальний протест. Тобто, протест людей, яких вже дістали "покращення" від партії влади. І тому вона намагається зараз переключити увагу", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мітинги опозиції та Партії регіонів можуть закінчитися сутичками - експерт

Золотарьов переконаний, що тема маршу "регіоналів" "До Європи без фашизму" є абсолютно абсурдною та неактуальною.

"Ця антифашистська істерія, влаштована Партією регіонів, безглузда. Боротися з "фашистами" треба було 9 травня, коли приймалася заборона радянської символіки, чи коли 9 травня оголошувався днем жалоби тощо. Тоді треба було боротися. А зараз вся ця антифашистська боротьба перетворилася на боротьбу поліцаїв з гітлерівцями", - зауважив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція намагається "витягнути" молодь із соцмереж на акцію "Вставай, Україно!"

Він додав: "І якщо так вже говорити про гасло Партії регіонів "У Європу — без фашистів", я би переінакшив його на "У Європу без бандитів". Бо до Європи не беруть не тільки фашистів, а й бандитів. А ту політику, яка проводиться щодо людей в Україні, інакше як бандитською назвати не можна. Тому що це відвертий і відкритий грабунок простих українців".

"Приклади тут є повсюди — куди не кинеш око. У кожній сфері іде тотальний грабунок. У цьому діяльність Партії регіонів дуже нагадує окупаційну діяльність", - підкреслив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: Опозиція змінить маршрут мітингу в Києві, якщо влада перегородить Хрещатик

Він також зауважив, що всі ці гасла Партії регіонів, насправді, є лише намаганням відволікти увагу від соціальних гасел опозиції.

"Вони намагаються перебити (акцію опозицію), переключити увагу із соціальних закликів. Вони бояться, що політичні вимоги опозиції об'єднаються із соціальними закликами. От заради чого вони намагаються влаштувати цей антифашистський марш", - підсумував політолог.

Зараз ви читаєте новину «ПР боїться, що до мітинг опозиції перетвориться на соціальний протест - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути