вівторок, 06 серпня 2013 14:43

Посольство США: Bloodhound Gang "мерзенним способом" викорстали свободу висловлювання

Посольство США: Bloodhound Gang "мерзенним способом" викорстали свободу висловлювання
Фото: showbiz.delfi.ua

У посольстві США в Україні вважають зухвалим і образливим наругу над національними символами музикантами групи Bloodhound Gang.

"Умисне осквернення національних символів є зухвалим і образливим. Водночас ми твердо віримо у свободу висловлювання, що є універсальним правом, закріпленим Конституцією США і Загальною декларацією з прав людини. Рок-група Bloodhound Gang вирішила скористатися своїми правами мерзенним способом, ображаючи США , а також український і російський народи під час своїх концертів у Києві та Одесі ", - прокоментував "ситуацію з оскверненням прапорів України і РФ" в.о. прес-аташе посольства США Люк Штеле у вівторок.

"Оскільки посольство США не має ніякого відношення до цього, ми переадресовуємо всі запити з приводу детальної інформації організаторам концертів і самим членам групи Bloodhound Gang", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські хакери провчили зухвалих Bloodhound Gang

Американська група Bloodhound Gang розпочала тур по СНД з України. У Києві на концерті 30 липня "артист поливав сечею сцену", і "прицілювався на синьо-жовтий прапор України, який перебував на сцені". Публіку такий вчинок музиканта тільки розвеселив. Музиканти також вигукували "f ** k Russia", і "народ підтримав".

Печерське райуправління міліції Києва відкрило кримінальну провадження за фактом наруги над державним прапором України, одеські правоохоронці почали перевірку.

Зараз ви читаєте новину «Посольство США: Bloodhound Gang "мерзенним способом" викорстали свободу висловлювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути