Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2013 08:51

Посла України викликали в МЗС Німеччини для бесіди щодо Власенка

Посла України викликали в МЗС Німеччини для бесіди щодо Власенка
Сергій Власенко Фото: gazetavv.com

Міністерство закордонних справ Німеччини стурбоване ситуацією навколо адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка і викликало для розмови посла України Павла Клімкіна.

У той же час видання відзначає, що офіційного коментарю після бесіди з послом не послідувало, передає Deutsche Welle.

За інформацією газети Frankfurter Allgemeine Zeitung, підставою для бесіди стала ситуація навколо екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. МЗС Німеччини стурбоване зростаючим тиском на її адвоката, депутата від партії "Батьківщина" Сергія Власенка, якого в кінці січня не випустили за кордон для участі в сесії ПАРЄ, а на минулому тижні постало питання про позбавлення його депутатської недоторканності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні розглядатимуть справу Власенка про "сумісництво"

При цьому Берліну важлива доля Тимошенко і пов'язаних з нею людей не тому, що вона "ангел", а тому що її справа є прикладом зловживань в українському правосудді, відзначають ЗМІ.

Нагадаємо, сьогодні у Вищому адміністративному суді України розпочнеться розгляд справи про "сумісництво" народного депутата Сергія Власенка. 1 березня голова політради ВО "Батьківщина", народний депутат Олександр Турчинов заявив, що голова ВР Володимир Рибак вніс до Вищого адміністративного суду України подання про можливість позбавлення С.Власенка депутатського мандата у зв'язку з веденням ним адвокатської діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Посла України викликали в МЗС Німеччини для бесіди щодо Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути