четвер, 23 жовтня 2014 14:46

Порошенко визначився, хто займе місце Литвина

Порошенко визначився, хто займе місце Литвина
Фото: news.mail.ru

Президент України Петро Порошенко має намір призначити головою Держприкордонслужби Віктора Назаренка, який зараз виконує обов'язки керівника прикордонного відомства.

"Я сьогодні маю намір підписати указ про ваше призначення головою Держприкордонслужби України", - сказав президент під часі наради, присвяченої питанням боротьби з контрабандою в Одесі в четвер.

 Порошенко сподівається на те, що бойовий досвід нового керівника відомства допоможе йому в роботі щодо збереження безпеки на державному кордоні України, а також у боротьбі з контрабандними схемами, які сьогодні існують.

Нагадаємо, що раніше Порошенко підписав указ про звільнення Миколи Литвина з посади голови державної прикордонної служби України, а також його першого заступника Павла Шишоліна. На місце Шишоліна був призначений Віктор Назаренко, який і виконував обов'язки керівника прикордонної служби.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко визначився, хто займе місце Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути