четвер, 29 жовтня 2015 08:52

Порошенко відповів на петицію щодо Скрябіна

Порошенко відповів на петицію щодо Скрябіна

Президент Петро Порошенко відреагував на електронну петицію щодо присвоєння Андрію Кузьменку звання народного артиста України.

Про це йдеться на сайті глави держави в розділі "Електронні петиції".

"Слід зазначити, що відповідно до пункту 7 Положення про почесні звання України, затвердженого Указом президента України "Про почесні звання України" від 29 червня 2001 року № 476, присвоєння почесного звання посмертно не проводиться", - ідеться у відповіді Порошенка.

Однак він підтримав пропозицію Комісії державних нагород та геральдики про нагородження Андрія Кузьменка орденом "За заслуги" I ступеня (посмертно).

Нагадаємо, що електронна петиція до президента України Петра Порошенка з вимогою присвоїти співакові Андрієві Кузьменку ("Скрябін") звання народного артиста України набрала понад 25 тисяч підписів іще 13 жовтня.

Співак Кузьма Скрябін загинув 2 лютого внаслідок ДТП у Дніпропетровській області в районі села Лозоватка. 12 липня на місці загибелі музиканта Андрія Кузьменка встановили меморіальний знак на згадку про всіх загиблих людей на цьому місці.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко відповів на петицію щодо Скрябіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути