субота, 13 лютого 2016 17:01

Порошенко та Керрі обговорили ситуацію щодо Донбасу та Криму

Порошенко та Керрі обговорили ситуацію щодо Донбасу та Криму
Фото: www.president.gov.ua

У рамках Мюнхенської конференції з питань безпеки президент України Петро Порошенко та держсекретар США Джон Керрі обговорили питання врегулювання ситуації на Донбасі та деокупації Криму.

Порошенко та Керрі відзначили необхідність збереження санкцій щодо Росії з метою повного виконання нею Мінських домовленостей та припинення агресії проти України, повідомляє прес-служба президента.

"Глава української держави висловив сподівання, що США і надалі підтримуватимуть всіма засобами незалежність та територіальну цілісність України та сприятимуть консолідації відповідних міжнародних зусиль", - йдеться в повідомленні.

Також Порошенко та Керрі обговорили політико-дипломатичні шляхи з деокупації Криму. Українська сторона закликала до активного захисту прав кримських татар.

Керрі привітав зусилля Порошенка щодо впровадження реформ в Україні та ухвалення антикорупційного законодавства, зокрема внесення до парламенту пакету безвізових законів.

Раніше Керрі наголосив, що тривалість санкцій проти Росії залежить від дотримання нею мінських угод.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко та Керрі обговорили ситуацію щодо Донбасу та Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути