вівторок, 15 грудня 2015 22:06

Порошенко, Яценюк та Гройсман звернулися до українців

Порошенко, Яценюк та Гройсман звернулися до українців
Фото: rbc.ua

Президент Петро Порошенко, прем'єр Арсеній Яценюк та голова парламенту Володимир Гройсман виступили зі спільною заявою до українців.

"Сьогодні надважливо не зупинятися на половині дороги, адже нам належить пройти весь шлях до українського успіху. Такі важливі для держави реформи стануть запорукою нашої перемоги над агресором і слугуватимуть підставою для якнайшвидшого членства України у Європейському Союзі і НАТО. Свідомі того, що будь-які зволікання з якісним перезавантаженням держави гратимуть на руку зовнішньому ворогу", - йдеться в заяві.

"Нині як ніколи необхідні єдність, взаємна підтримка і спільна подальша робота президента, Верховної Ради та Уряду. Питання про зміну прем'єр-міністра - не перебуває на порядку денному", - зазначається в документі.

"Також, ми вважаємо неприйнятними будь-які форми взаємопоборювання всередині парламентської коаліції як такі, що "ллють воду на млин" ворогів української державності та демократії. Ми єдині у баченні стратегії розвитку держави. Коаліційна угода закріплює план конкретних кроків щодо її реалізації. Дискусії мають стосуватися оптимальних шляхів утілення цього плану", - заявляють Порошенко, Яценюк та Гройсман.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко, Яценюк та Гройсман звернулися до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути