понеділок, 24 вересня 2012 11:27

Попович назвав комуніста Царькова бандитом — компартія не визнає своїх помилок

Попович назвав комуніста Царькова бандитом — компартія не визнає своїх помилок
Мирослав Попович вважає, що люди мають на виборах вирішити, що робити із такими політиками. Фото: novaya.com.ua

Член ініціативи Першого грудня, доктор філософії Мирослав Попович впевнений, що заяви, які собі дозволяють деякі політичні діячі, виходять за рамки дозволеного навіть у політиці.

Про це він розповів Gazeta.ua, коментуючи заяву комуніста Євгена Царькова про те, що "мало вас НКВС давило у  свій час".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У назві Комуністична партія України справжнє тільки одне слово - "партія"

"Який же він політик? Якщо людина закликає до смерті, до розправ — то це бандит. Це взагалі ніяк не відповідає политічному спектру. Політикам це не властиво. Кажуть, що Тетяна Чорновіл заїхала йому по фізіономії — я її в цьому підтримую. Інакших розмов з такими людьми не може бути", - обурюється філософ.

"Якби він про це говорив це у невимушеному спілкуванні, то можна було б сказати, що він погарячкував і так далі. Але це позиція, - вважає Мирослав Володимирович. - Це демонстрація того, на що готова його партія. Зараз вона має щось сказати, відреагувати на це. А від людей вимагається тільки одне — голосувати відповідно до того, як вони оцінюють цю партію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повії вчать нас моралі" - Фаріон нагрубила нардепу-"регіоналу"

Попович обурюється, що замість того, щоб визнавати свої помилки, компартія намагається повернути країну у минуле.

"Якщо вони кличуть, що нам треба вернути країну, то що це за країна, який період? Вони хочуть повернути 28-29 роки, коли не мало замордували людей, чи може 33-й? А вони кажуть, що був золотий вік, не було ніякого золотого віку. Замість того, щоб визнавати свої помилки, люди хочуть повернути нас у своє минуле. Поки вони не відмежуються від цих закликів, доти це все падає на комуністичну партію", - наголосив експерт.

Зараз ви читаєте новину «Попович назвав комуніста Царькова бандитом — компартія не визнає своїх помилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути