пʼятниця, 17 лютого 2012 10:47

Комуністи хочуть підпорядкувати державі "зеленого змія"

Комуністи хочуть підпорядкувати державі "зеленого змія"

У Верховній Раді зареєстрований законопроект під авторством лідера фракції комуністів Петра Симоненка про запровадження державної монополії на виробництво та реалізацію коньячного і плодового спирту, алкогольної продукції та тютюнових виробів.

Як повідомила прес-служба Компартії, про це заявив народний депутат від КПУ Євген Царьков.

"Варто зазначити, що це системний підхід Петра Миколайовича - на введенні держмонополії на тютюн і алкоголь він послідовно наполягає багато років поспіль", - підкреслив Царьков.

За словами комуніста, деякі журналісти, що підігріваються лобістами алкогольної та тютюнової галузі, "а можливо, і ще чимось, відразу підняли крик і розв'язали дезінформаційну війну в стилі "відбирають останнє".

"Тому війна очікується серйозна. Майже в кожній фракції парламенту, крім фракції КПУ - в цьому я впевнений на сто відсотків, - є представники алкогольного лобі", - зазначив Царьков.

Однак, на переконання парламентарія, надія є.

"Чесний виробник розуміє: щоб утримати своє виробництво, краще мати справу з державою, як це відбувається в багатьох країнах. І однозначно стабільніше. Щоб "представники влади" не принесли з усмішкою власнику під тупіт спецназу ксерокопію паспорта про переоформлення частки", - резюмував Царьков.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть підпорядкувати державі "зеленого змія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути