середа, 16 вересня 2015 20:44

Політичні сили, мають нести відповідальність за своїх представників у владі - Яценюк

Політичні сили, мають нести відповідальність за своїх представників у владі - Яценюк
Фото: zik.ua

Арсеній Яценюк виступає за політичну відповідальність політичних сил, які обрав народ України.

"Та політична сила, яка виграла вибори, стала членом коаліції, делегувала свого представника чи то в Уряд, чи то в центральний орган виконавчої влади, зобов'язана нести політичну відповідальність", - наголосив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у середу, 16 вересня, на зустрічі з членами Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.  

"Якщо хтось не справився, - політична сила має нести відповідальність і або їх відкликати, або замінювати. А далі виборець оцінить на виборах, як яка сила пропрацювала", - додав він.

Арсеній Яценюк нагадав, що Уряд України сформований п'ятьма політичними партіями: "Але ми всередині Уряду знаходимо компроміс". 

"На жаль, немає такого компромісу всередині Парламенту. Тому що всі йшли під гаслами за Європейський Союз, за справедливість,  чесність,  - а їх максимум вистачило на дев'ять місяців. І як тільки труднощі – вишикувалися в чергу, хто перший втече з коаліції", - сказав він. 

Глава Уряду зупинився на необхідності реформування державної служби: "На це, звичайно, треба час, але це одне з наших основних завдань". 

Він також зазначив, що Уряд започаткував системи тренінгів для держслужбовців та звернувся до ЄС стосовно підтримки для збільшення виплат для фахівців державної служби.

Зараз ви читаєте новину «Політичні сили, мають нести відповідальність за своїх представників у владі - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути