пʼятниця, 10 січня 2014 12:52

Поки Власенка судять за побиття екс-дружини, Окунській приставили охорону

Поки Власенка судять за побиття екс-дружини, Окунській приставили охорону
Сергій Власенко. Фото: glamurchik.tochka.net

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Наталії Окунської про надання їй охорони на час розгляду справи щодо побиття її колишнім чоловіком Сергієм Власенком.

Відповідне рішення оголосив головуючий суддя Олег Білоцерківець.

"З метою створення належних умов для проведення правосуддя суд ухвалив задовольнити клопотання Окунської та надати їй особисту охорону під час відвідування судових засідань за обвинуваченням Власенка до закінчення судового поцесу. Виконання ріщення із забезпечення охорони покладаємо на ГУМВС у місті Києві", - зазначив Білоцерківець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко можуть пом'якшити умови утримання вже у січні

У своєму клопотанні Окунська просила про охорону у зв'язку з погрозами та образами з боку мітингувальників, що пікетують будівлю суду на підтримку Власенка. Зокрема, потерпіла зазначила, що й сьогодні їй намагалися завадити потрапити до суду. "Я хочу користуватися правом особисто брати участь у судових засіданнях, у зв'язку з цим прошу забезпечити мені охорону на час засідань Печерського суду по даній кримінальній справі", - йдеться у клопотанні, зачитаному головуючим.

Суд також дозволив представникам ЗМІ відео-, фото- та аудіофіксацію судового процесу "з урахуванням технічних можливостей, зокрема, розміру залу, у якому розглядається справа".

Нагадаємо сьогодні відбувається суд над захисником Юлії Тимошенко Сергієм Власенком. Біля приміщення суду в Києві зібралась багаточисельна акція підтримки Власенка. Як відомо його судять за те, що він начебто бив свою колишню дружину. Сам захисник Тимошенко вважає, що справа проти нього сфабрикована і є елементом політики репресій, яку провадить режим Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Поки Власенка судять за побиття екс-дружини, Окунській приставили охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути