неділя, 11 жовтня 2015 18:15

Під Раду принесли гарбузи та привели теля - найважливіші акції тижня

Під Раду принесли гарбузи та привели теля - найважливіші акції тижня

Gazeta.ua пропонує найцікавіші протести з тих, що відбулися за тиждень в країні, з 5 по 11 жовтня.

6 жовтня, Київ

Біля Верховної Ради України зібралися активісти, які вимагали у народних депутатів підтримати та проголосувати законопроект про забезпечення засудженим права на справедливий суд. За словами активістів, у мітингу взяли участь родичі, близькі та знайомі тих, хто потрапив у в'язницю через судові помилки або сфальсифіковані справи.

7 жовтня, Київ

Біля Верховної Ради та Кабінету Міністрів України відбувся мітинг з нагоди Всесвітнього дня дій за гідну працю. Учасниками акції переважно стали представники профспілок різних організацій. Люди прийшли без плакатів, висловлюючи свої вимоги, не вигукували гучних лозунгів.

7 жовтня, Київ

Під стіни Верховної Ради приїхали гірники шахти "Краснолиманська", що на Донеччині. Вони вимагають підписати контракт із виконувачем обов'язків директора Володимиром Кисельовим та повернути заборгованість за відвантажене вугілля. Мітингувальники заявили, що прийдуть під парламент і 8 жовтня, аби продовжити пікет, і планують бути в Києві до тих пір, поки їхні вимоги не виконають

7 жовтня, Київ

Хворі на гемофілію з різних областей України пікетували Міністерство охорони здоров'я. Активісти вимагали якнайшвидше закупити препарати для згортання крові, які вже понад півроку не надходять до лікарень більшості регіонів. На заклики до пікетувальників вийшли представники МОЗ, і після обговорень з ініціативною групою пообіцяли до кінця року забезпечити дитячі гематологічні відділення необхідними препаратами.

8 жовтня, Київ

Фермери влаштували акцію спочатку під стінами Кабміну, а потім біля Верховної Ради. Люди вимагали продовжити мораторій на продаж землі.

Зараз ви читаєте новину «Під Раду принесли гарбузи та привели теля - найважливіші акції тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути