середа, 23 грудня 2015 11:41

Під Радою знову вимагають перевиборів мера Кривого Рогу
3

Фото: facebook.com

Другий день біля Верховної Ради продовжується мітинг жителів Кривого Рогу. Вимагають перевиборів у місті. Тримають плакати "Кривий Ріг за чесні вибори". Скандують "Вілкул, геть!".

"Зараз проходять переговори між парламентськими фракціями. Народний депутат із "Самопомочі" Єгор Соболєв сказав, що всі налаштовані голосувати за перевибори в Кривому Розі. Якщо ж не проголосують, ми налаштовані продовжувати мітинги", - заявив Gazeta.ua один із активістів з Кривого Рогу Олександр.

Він розповів, що сьогодні на протестну акцію залишились сто криворізьких активістів із півтисячі, присутніх на мітингу вчора.

"Люди спали в готелі, по знайомих. Дехто ночував у автобусах. Вони припарковані під Жовтневим палацом. Час від часу прогрівали їх, і так грілися. Сьогодні нам виділили кошти на польову кухню, чай, бутерброди. Так що тримаємося", - сказав активіст.

Нагадаємо, що сьогодні на пленарному засідання Верховна Рада має ухвалити закон щодо проведення позачергових виборів мера у Кривому Розі. Наразі триває нарада лідерів фракцій.

Зараз ви читаєте новину «Під Радою знову вимагають перевиборів мера Кривого Рогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути