понеділок, 30 липня 2012 10:42

Під Радою закликали до революції та хочуть "повісити" Ківалова

Під Верховною Радою триває мітинг опозиційних сил. Його учасники почали скандувати "Революція!" та "Геть московських холуїв!".

Як передає кореспондент Gazeta.ua, люди тримають прапори ВО "Свобода", Об'єднаної опозиції, КУН та Народного Руху.

"Свободівці" один за одним виголошують промови у мегафон, при цьому повідомляють інформацію про події, які зараз відбуваються в Раді.

Автор: Фото: Марина Фролова
 

"З Верховної Ради надійшла перша інформація - спікера Литвина не зняли з посади. Це ганьба. Очевидно, він прийшов задоволений бандою. Після 28 жовтня нарешті в Україні буде українська влада. Саме тому ми тут. Смерть ворогам, геть московських холуїв, зека геть!" - виголосив один з представників "Свободи".

Автор: Фото: Марина Фролова
 

Після цього люди перекрили проїжджу частину вулиці Грушевського навпроти Ради. Активісти розгорнули великий прапор України і заявили про початок проведення народного трибуналу, на якому "повісять" народного депутата від Партії регіонів Сергія Ківалова, який є одним з авторів скандального законопроекту про засади державної мовної політики.

Автор: Фото: Марина Фролова
 

"Ми сьогодні прийшли під "Верховну зраду", бо у нас немає проблеми з державною мовою - всі села говорять українською. Ми готуємося захищатися до останнього подиху. Наших активісті в залякують і розшукують. Поки літо - це повне затишшя , а на осінь треба чекати революційних зрушень. Перемогли німецьких - переможемо донецьких! Революція!" - закликав керівник Кіровоградського обласного штабу "Свободи" Руслан Андрійко.

Зараз ви читаєте новину «Під Радою закликали до революції та хочуть "повісити" Ківалова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути