пʼятниця, 14 жовтня 2011 11:56

Під пам'ятником Леніну близько 30 пенсіонерів протестують проти УПА

Під пам'ятником Леніну близько 30 пенсіонерів протестують проти УПА

На Бесарабській площі під пам'ятником Леніну зібралися прихильники КПУ, аби висловити свій протест проти проведення маршу націоналістичних сил, який заплановано на сьогодні.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Під пам'ятником Леніну зараз близько 30 людей. В основному це люди пенсійного віку. Вони тримають радянські прапори, прапор "Всеукраинский союз советских офицеров" та прапор Десантних радянських військ.

Також стоїть 5 16-річних хлопців з прапорами партії "Русский блок". На запитання, чи стоять вони за гроші, вони відповідають: "Ні, ми стоїмо за ідею!". Але на запитання, яка ж ідея, вони відповідають: "Стоїмо".

Інший учасник акції, Вадим Насонов з московської області, тримає російський прапор. "Я приїхав підтримати прогресивних соціалістів, Наталю Вітренко і комуністів, підтримати своїх. Я за Митний союз, проти НАТО та Євросоюзу", - сказав він.

Мітингувальники також тримають таблички "Бандер-югенд не пройдет!", "Далой ОУН-УПА!", "Фашизм не пройдет!"

Від Бесарабської площі до вулиці Пушкінською вздовж бульвару Тараса Шевченка стоїть 8 автобусів з працівниками спецпідрозділу "Барс". Один із співробітників "Барсу" розповів, що їх привезли сюди ще о третій ночі. Біля Бесарабського ринку стоять ще 4 автобуси зі співробітниками правоохоронних органів.

Мітинг було заплановано на 12 годину дня, та пізніше його перенесли на 13.30. Учасники акції сподіваються, що пізніше до них підтягнуться ще більше однодумців.

Зараз ви читаєте новину «Під пам'ятником Леніну близько 30 пенсіонерів протестують проти УПА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути