четвер, 18 квітня 2013 22:48

Під час репресій влади Луценко повів себе як реальний політик – нардеп

Під час репресій влади Луценко повів себе як реальний політик – нардеп
За словами нардепа, заяви, тексти, думки Луценка в тюрмі викликали солідарність, і всі їм дуже симпатизували. Фото: mediaport.ua

Рівень довіри до екс-глави МВС Юрія Луценка сьогодні дуже високий, бо він не зламався під час репресивних дій влади щодо нього.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від партії "Батьківщина" Олександр Бригинець.

"Коли ми говоримо про Луценка, то маємо на увазі його не як командира Помаранчевої революції. А говоримо про людину, яка була на прапорі тих, кого репресувала нинішня влада, – розповідає опозиціонер. – Тобто він для нас усіх важливий не як польовий командир. Сьогодні завдяки діям влади він має значно вищий рейтинг. І всі ці дії не пов'язані з його роботою міністром, з роботою партії Народна самооборона, з Помаранчевою революцією, а пов'язані саме з останніми подіями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радикальна партія Луценка з соратниками буде у стилі Радикальної партії Ляшка - Бригинець

За словами Бригинця, колишній міністр внутрішніх справ під час цих репресій однозначно повів себе як реальний політик.

"Його заяви, тексти, думки викликали солідарність, усі їм дуже симпатизували. Там не було відчуття, що він зламався, чи в нього немає сили. Словом, рівень довіри до Луценка сьогодні дуже високий", – наголосив нардеп.

На його думку, Луценку не варто зараз створювати четверту опозиційну політичну силу, бо вона наштовхнеться на громадську відсіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Луценко не стане тим, ким був у 2004 Ющенко, і ким потім стала Тимошенко" - політолог

"Якщо він почне створювати свою окрему партію – четверту опозиційну, то отримає таку ж відсіч від громадськості, як отримав у свій бік Ляшко, Ющенко чи Королевська. Вони намагалися додати четверту політсилу до трьох політичних опозиційних сил, які вже давно сформувалися в політикумі", – зазначив Бригинець.

Він також додав: "Та все ж сьогодні є великий запит на оновлення політикуму. А оновлення – це, як мінімум, нові імена. А коли ми говоримо про польових командирів Помаранчевої революції, у мене є до них усіх велика повага, але ми знаємо, чим закінчувалися ті дії. І вони сьогодні не є модними чи популярними у суспільстві".

Зараз ви читаєте новину «Під час репресій влади Луценко повів себе як реальний політик – нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути