вівторок, 24 липня 2012 22:25

Передвиборна кампанія беззмістовна і нагадує "марш ідіотів" - експерт

Передвиборна кампанія беззмістовна і нагадує "марш ідіотів" - експерт
Андрій Золотарьов вважає, що опозиція "злила мажоритарку". Фото: glavcom.ua

Передвиборна кампанія 2012 відрізняється абсолютною беззмістовністю як з боку влади, так і опозиції.

Про це на прес-конференції у Києві сказав політолог Андрій Золотарьов.

Розпочата передвиборна кампанія, за словами експерта, нагадує "марш ідіотів".

Він зазначив, що партія влади на цій передвиборчій кампанії розраховує на активне використання адміністративного ресурсу.

"Поки, на жаль, влада в основному сподівається на використання адміністративного ресурсу, інформаційну блокаду і тотальну зачистку електорального поля, розраховуючи за рахунок перемоги по мажоритарних округах, забезпечення перемоги лояльних до неї кандидатів, отримати щонайменше 150 мажоритарних мандатів", - зазначив він.

Тим часом, зазначив політолог, опозиція вибори на мажоритарних округах вже "злила": "Треба сказати, що надії влади не безпідставні. Бо поки що, поїздивши по регіонах півдня та сходу країни, можна сказати, що фактично опозиція мажоритарку злила".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів проведе з'їзд у день початку передвиборчої кампанії - "регіонал"

Зокрема, мова йде про те, що опозиція на округах виставляє єдиного кандидата, який, наприклад, не має жодного рейтингу на місці.

"Якщо пройтися по кампаніям, то найбільш активно веде кампанію партія Наталії Королевської "Україна, вперед!". Також вперше комуністи продемонстрували настільки технічну і послідовну виборчу кампанію, що їм дозволяє з достатнім оптимізмом дивитися в осінь, оскільки правильний вибір ключових гасел кампанії, їх адресність забезпечує комуністам приріст електорату", - розповів експерт.

Золотарьов також зазначив, що один із показників цієї виборчої кампанії є абсолютна беззмістовність того, з чим ідуть на вибори політичні сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог не радить "Собору" йти на парламентські вибори

"Тому виборча кампанія поки нагадує марш ідіотів за змістом. На жаль, все поки скочується до конкурсу упаковки, без будь-якого змісту і дискурсу на теми, куди все таки рухається країна, що треба робити Україні. Змістовний момент провалено як владою, так і опозицією" , - підсумував експерт.

Зараз ви читаєте новину «Передвиборна кампанія беззмістовна і нагадує "марш ідіотів" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути