пʼятниця, 11 травня 2012 14:53

Пауза у відносинах з Європою може перетворитися у повну зупинку - "бютівець"

Пауза у відносинах з Європою може перетворитися у повну зупинку - "бютівець"
Володимир Бондаренко. Фото: news.liga.net

"Бютівець" Володимир Бондаренко вважає, що президент України робить месиджи для тієї частини електорату, яка виховувалася у російському дусі.

Так Gazeta.ua він прокоментував заяву Віктора Януковича про те, що пауза у відносинах України та ЄС піде на користь обом сторонам.

"Така пауза свідчить про фактичне зупинення руху України в Європу. Вона при такому розвитку подій, як останнім часом, може перетворитися у повну зупинку. Якщо когось це влаштовує, то треба проаналізувати адекватність такої людини. Мене, як громадянина України, як, думаю, і переважну більшість наших громадян це не влаштовує. Ми рухалися в Європу, були майже там. Але тупа нічим не виправдана політика, яку сьогодні проводить нинішня влада, призвела до того, що європейці відвернулися від України. Я не бачу в цьому жодної користі для нашої держави", - зауважив депутат.

За його словами, Україну перестали сприймати як країну, яка йде шляхом демократизації.

Бондаренко нагадав, що "регіонал" Володимир Зубанов заявив, що треба розглянути пропозицію про співпрацю з Росією і повернутися до розгляду інтеграційних проектів.

"Можливо, хтось мав таку мету і приховував її тривалий період. Всі розуміють, що цей союз – не зовсім те, що потрібно для майбутнього України. Янукович має враховувати, що більша частина громадян за інтеграцію в Європу. Якщо він не буде цього робити, гірко пошкодує вже найближчим часом. Хоча Янукович не здатен на таке. Тому суспільство та політикум повинні зробити висновки", - наголосив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «Пауза у відносинах з Європою може перетворитися у повну зупинку - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути