понеділок, 22 серпня 2016 17:43

Парубій пояснив, для чого Україні летальна зброя

Парубій пояснив, для чого Україні летальна зброя
Андрій ПАРУБІЙ

Україні потрібна летальна зброя. Щоб стримувати агресора на кордонах з Росією. Попри те, що вирішити конфлікт маємо дипломатичним шляхом. Про це сказав голова Верховної Ради Андрій Парубій на зустрічі з послами.

"Нам важливо тримати на порядку денному питання летального озброєння для України. Наша армія захищає сьогодні не тільки Україну. І не тільки регіон. Вона захищає безпеку всього вільного світу. Доводилося реформувати її в час війни. Тому потребує підтримки. Адже проти нас одна з найбільших мілітарних імперій світу. Ми повинні доносити всім країнам світу - Україна є прихильником і хоче мирного вирішення конфлікту. Що ніхто у світі не зацікавлений так як Україна, щоб деокупація відбулася дипломатичним шляхом. В той самий час, коли будемо бачити спалахи агресії, українська армія буде давати жорстку і рішучу відповідь", - сказав Андрій Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, чому США не хочуть давати Україні гроші та зброю

Нагадаємо, колишній посол США в Україні Джеффрі Пайєтт перед від'їздом заявив, що летальну зброю можемо виробляти самі. А посол України в США Валерій Чалий казав, що питання поставок летальної зброї можуть розглянути після виборів президента у США.

Зараз ви читаєте новину «Парубій пояснив, для чого Україні летальна зброя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути