вівторок, 31 грудня 2013 13:14

Парламентський телеканал відмовився транслювати новорічний Майдан

Парламентський телеканал відмовився транслювати новорічний Майдан
Телеканал "Рада" заявив, що не працюватиме з 22:00 ФОТО: censor.net.ua

Телеканал "Рада" відмовив лідерам опозиційних сил у проханні про трансляцію новорічної ночі на Майдані Незалежності. Відмова дирекції мотивована тим, що канал не працює з 22.00, повідомляє у вівторок прес-служба партії "УДАР".

Народний депутат України (фракція "УДАР") Ірина Геращенко підкреслила, що аналогічні відмови з різною мотивацією опозиція отримувала на всі інші звернення щодо трансляції акцій на Майдані Незалежності.

Водночас, обурюється депутат, акції Партії регіонів і антимайдан телеканал "Рада" транслював.

Геращенко зазначила, що вже направила відповідне звернення голові Верховної Ради Володимиру Рибаку з вимогою пояснити, чому парламентський канал останній місяць транслює в основному виступи і заяви членів уряду та акції Партії регіонів, а не висвітлює діяльність усіх парламентських фракцій, народних депутатів, у тому числі опозиційних та позафракційних.

"Ми будемо вимагати терміново створити наглядову раду цього телеканалу, який, як і УТ-1, перетворився на рупор і агітку влади. І будемо звертатися до Генпрокуратури з вимогою розглянути факти цензури на телеканалі", - заявила вона.

Депутат також повідомила, що керівники опозиційних фракцій не отримали відповідь від Національної телекомпанії України, якій також направлено лист щодо трансляції новорічної акції з Майдану Незалежності.

Раніше парламентський телеканал "Рада" транслював мітинг на підтримку влади на Європейській площі.

Зараз ви читаєте новину «Парламентський телеканал відмовився транслювати новорічний Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути