понеділок, 30 грудня 2013 14:34

Спецтема: Євромайдан-2013

"Майдан" не стане політичною партією" — активіст Майдану

"Майдан" не стане політичною партією" — активіст Майдану

До всеукраїнського об'єднання "Майдан" вже написали більше 20 тис заяв. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів один з активістів Майдану Василь Іванченко.

"Хочемо показати владі, що Майдан дійсно існує. Що це не примари, як дехто каже, що в нас тут лише 200 чоловік ходить. Може президент і не знає, що тут відбувається. Його ж гелікоптер сюди не пускають, машини не заїжджають, тому йому про Майдан можуть розказати що завгодно, - каже активіст Євромайдану Василь Іванченко.

Всього на Майдані стоїть три палатки, де всі охочі можуть подати заяви на вступ до "Майдану".

"Найбільше людей на тій точці, що біля Будинку профспілок. В перший день черга була аж до світлофору на Грушевського. 200 осіб стояло по чотири години. Ми за півхвилини обслуговували по дві людини. Першої двадцятки в нас нема. Є чотири голови опозиційних партій — Тягнибок, Турчинов, Яценюк і Кличко. Депутатів записалось чоловік 12-15. Стільки ж діячів громадських організацій з Майдану. Це голови організацій, які представлені своїм наметом. Решту весь народ", - запевняє Василь.

Також чолвоік запевнив, що об'єднання "Майдан" перетворюватися в політичну партію не буде.

"Перетворити його в партію згідно нашого законодавства буде дуже складно. Тому "Майдан" не стане політичною партією. Та в нас і не та мета. Ми хочемо повалити цей режим, а не прийти до влади", - зауважив Іванченко.

Зараз ви читаєте новину «"Майдан" не стане політичною партією" — активіст Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути