вівторок, 14 січня 2014 14:10

"Парламент повинен стати майданчиком для вирішення кризи в країні "- Герман

"Парламент повинен стати майданчиком для вирішення кризи в країні "- Герман

Політики, які закликають блокувати Верховну Раду та не голосувати за держбюджет - вчиняють злочинно стосовно України та її громадян. На це звернула увагу народний депутат, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Ганна Герман в ефірі телеканалу "Рада".

Народний депутат висловила сподівання на те, що у четвер буде проголосовано за Держбюджет України на 2014 рік: "Маю велику надію на те, що ми це зробимо. Маю велику надію, що люди не дослухаються до тих політиків, які закликають ігнорувати голосування за бюджет, які закликають блокувати парламент. Така позиція скотить Україну і мільйони українців до відвертих злиднів, пенсіонери не зможуть отримувати пенсії, працюючі люди не зможуть отримувати зарплати, не будуть працювати лікарні, дитячі садочки і так далі. Штовхати Україну в такий хаос, в такі злидні злочинно".

"І політики, які закликають не голосувати за бюджет, вчиняють злочинно стосовно України, вони штовхають її до громадянської війни. Але цього ми не допустимо, цього не допустить влада, ПАРТІЯ РЕГІОНІВ, фракція ПАРТІЇ РЕГІОНІВ та всі здорові сили у парламенті", - додала вона.

Ганна Герман висловила сподівання, що у Верховній Раді пануватиме злагода та порозуміння. "Парламент за нинішньої важкої ситуації повинен стати основним майданчиком для компромісу, для консенсусу і для об'єднання українського суспільства", - висловила переконання вона.

Зараз ви читаєте новину «"Парламент повинен стати майданчиком для вирішення кризи в країні "- Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути